20 Mart 2013 Çarşamba

Happy Birhday Pelin :)

Evet başlıktan da anlaşılacağı üzere bir bu bir doğum günü postu :) Geçtiğimiz pazartesi günü benim biricik arkadaşım, sırdaşım,can yoldaşım Pelin'imin doğum günüydü. E tabi her sene bi sürpriz yapıp pasta felan alıp çatkapı gidip kutlardık doğum gününü ama bu sene olmadı. Ben hiç birşey yapamadım diye üzülürken Pelin'imin erkek arkadaşıyla acil bir plan yapıp bizim evde bir sürpriz hazırlamaya karar verdik.Ben canım kuzenlerim Seda ve Tuğçe'yle hazırlıkları yaptım.Kocacım da evi süsleyeceğim diye ısrar etti ve o da evi süsledi. Tüm hazırlıklar bittikten sonra erkek arkadaşı Pelin'imi kandırıp bizim eve getirdi veee ondan sonra parti başladı :):):)

Menümüzde neler mi vardı?
*Kabaklı Börek (sedoşumun böreği)
*Patates Salatası
*Amerikan Salatası
*Tarçınlı Minik Kurabiye
*Kakaolu Cupcake
*Çikolatalı-Fıstıklı Pasta(kendi ellerimle yaptım)

İşte sürpriz doğum gününden bir kaç kare :)



                                 
                                        kendi ellerimle yaptığım pastam :)




ve Pelin'in şoka girdiği an :)



bunlar da meleğimin hediyeleri :)

İyi ki doğdun benim canım arkadaşım yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın :):)







2 yorum:

  1. Canım ellerine sağlık. Son dakika çıkan bir programa neler neler hazırlamışsın böyle. Özellikle de pasta nefis görünüyor. Herkese senin gibi bir arkadaş lazım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım :) Valla canım cumartesi günü aniden bi plan yaptık ve hemen pastayı yaptım :) Geri kalanları da el birliğiyle hallettik ortaya bunlar çıktı :) Hatta üstüne bi de annemin kermesi için 50 adet senin o nefis cupcakelerinden yaptım :):)

      Sil