13 Haziran 2013 Perşembe

Artık Dugun.com'da yazıyorummm :)

Merhabalar canlarımm :) Yepyeni evli olan ben artık düğün sürecinde yaşadığım tecrübelerimi Dugun.com'da paylaşıyorum. Evlilik sürecimde Dugun.com'u düğünüme çok az bir süre kala keşfettim ve sürekli pc başında internetten bir şeyler arayan tarayan, nerdeyse bir çok işini online olarak halleden ben; nasıl daha önceyi bu siteyi keşfedememişim diye kızdım kendi kendime. Keşke evliliğe ilk karar verdiğimde tanışsaydım bu siteyle :)

Ama şimdi Dugun.com'dan sitelerinde yeni evleneceklere fikir olsun diye yaşadıklarımı yazmam için bir teklif geldiğinde çok memnun oldum :)

Dugun.com gerçekten yeni evlenecek olan çiftelere çok büyük bir yardımcı. Çünkü düğününüz için gerekli olan düğün yeri, gelinlik, damatlık, davetiye, kuaför, fotoğrafçı, balayı tatili vs. gibi bütün her şeye bu siteden rahatlıkla ulaşabilir, fikir edinebilirsiniz. Ayrıca sitede düğün tarihinize göre size özel bir ajanda oluşturabilir yapmanız gereken işleri size verilen fikirler ile buradan takip edebilirsiniz.

Ben ilk yazımda düğüne giden yolda yapılması gereken en temel şeylerden bahsettim. Umarım az da olsa yardımcı olmuşumdur. Yazımı okumak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz canlarımmmm :)


2 yorum:

  1. hayırlı olsun gızemcım nasılbır mutluluk en ıyyı ben bılırm bende dugun com yazarlarından bırıyım ..
    hayrlı ve daım olsun hepımıze
    başarılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım evet çok güzel bi mutluluk :) senin yazını da okumuştum çok güzeldi :)
      hepimize başarılarrrr :):)

      Sil