- 1 kg. kuzu pirzola
- Karabiber
- Kekik
- Tuz
- Sıvıyağ
Yapılışı:Pirzolalarımızı geniş bir tabağın içerisine alalım. Ayrı bir kasede gözkararı sıvıyağ,kekik,karabiber ve tuzu iyice karıştıralım.Bir fırça yardımıyla bu karışımdan etlerimizin her yerine gelecek şekilde sürelim.Üzerini kapatıp bir süre dolapta bekletelim. Dolaptan çıkardıktan sonra ızgara tavamızı ocağın üzerine koyarak kızdıralım.Etlerimizi kızgın tavada arkalı önlü iyice pişirelim.
Afiyet olsun.
Kare tabaklar çok dekoratif. Yemekler çok iştah açıcı ama ben asıl nutellaya takıldım
YanıtlaSilBen kendimi nutella canavarı sanıyordum sen çilekle yiyosun:)
Çok kötü fikir verdin bak şimdi:)
Çok teşekkür ederim :)
YanıtlaSilValla ben çok nutella düşkünü değilim böyle meyveyle yiyince süper oluyor ama mutlaka deneyin derim özellikle çilek ve muzla harika oluyor :)
Benim de eşim nutella canavarı valla her gün yatmadan kaşık kaşık yiyo :D:D
en sevdiğim mamalardan :)))
YanıtlaSilbak şimdi canım çekti :)
ellerine sağlık tatlım :)
çok teşekkür ederim canım :) valla benimde en sevdiğim mamalardan bunlar :)
Sil